10 tips til en ren og sund arbejdsplads

Arbejdspladsen er et sted, hvor folk lever meget af deres liv. Det er det miljø, som de går til og fra hver dag, og det kan gøre eller ødelægge dit humør for resten af dagen, hvis du ikke føler dig godt tilpas. Når hygiejnen på et kontor begynder at skrante, er der mange negative konsekvenser, herunder højere sundhedsudgifter, lav moral blandt medarbejderne og nedsat produktivitet.

Der er her forskellige måder, hvorpå virksomheder kan opretholde en god hygiejne på arbejdspladsen; her er 10 tips til, hvordan du kan gøre det!

Sørg for, at medarbejderne rydder op efter sig

En af de enkleste og letteste måder at opretholde en god hygiejne på arbejdspladsen er at holde skrivebordet rent. Det betyder, at du skal holde overfladerne fri for rod, tørre overfladerne regelmæssigt af med desinfektionsservietter og tømme din skraldespand ofte.

Tjek efter for ugentlig rengøring

Ugentlig rengøring af hele arbejdspladsen. Arbejdspladsen bør sørge for at hele arbejdspladsen bliver rengjort minimum én gang ugentligt.

Vask af uniformer

Hvis det er en arbejdsplads, der kræver uniformer, så sørg for, at der bliver tænkt på vask af arbejdstøj. Måske arbejdspladsen kan lave en vaskeordning om at få vasket én gang om ugen, eller måske flere gange om ugen.

Pynt arbejdspladsen med ægte planter

Planter med til at bidrage til et sundere indeklima. De bidrager ikke kun til at forbedre luftkvaliteten, men fungerer også som et naturligt filter, der fjerner toksiner og andre forurenende stoffer fra luften.

Sørg for at lufte ud dagligt

Frisk luft på arbejdspladsen vil forbedre luftkvaliteten. En hurtig måde at gøre dette på er at åbne vinduer eller installere et luftrensningssystem. Hvis det ikke er muligt at udlufte, så kan du firmaet investere i en varmepumpe, som kan cirkulerer luften i rummet og rense det.

Sørg for, at toiletterne er rene

En vigtigt ting er, at toiletterne skal være rene. Det værste er, hvis toiletter på arbejdspladsen forsømmes. Hvis folk ikke synes, at det er rart at være på toilettet, så vil de holde sig og blive ineffektive.

Opmuntre folk til at drikke vand

Vand er en vigtig del af at holde kroppen sund, og det er især vigtigt, når du arbejder i et støvet eller urent miljø. Sørg for, at dit kontor har en vandkøler, eller stil kander med vand på skrivebordene, så medarbejderne kan holde sig hydreret i løbet af dagen.

Sørg for hånddesinfektionsmiddel

Desinfektionsmidler kan hjælpe dig med at rense dine hænder, når du ikke har adgang til vand og sæbe. De er især vigtige at have med på arbejdspladsen, da de kan hjælpe med at dræbe bakterier og bakterier.

Opfordr medarbejderne til at holde pauser

Medarbejdere, der arbejder i lange perioder uden at holde pause, er mere tilbøjelige til at blive syge. Opmuntre dem til at tage en pause hver eller hver anden time for at bevæge sig og få lidt frisk luft.

Undervis medarbejderne om hygiejne

En af de vigtigste måder at opretholde en god hygiejne på arbejdspladsen på er at uddanne dine medarbejdere i, hvordan de kan holde sig sunde. Det betyder, at du skal lære dem om korrekt håndvask, hvordan man undgår at blive syg, og hvad de skal gøre, hvis de bliver syge.

admin

7.499 thoughts on “10 tips til en ren og sund arbejdsplads

  1. buy zithromax no prescription [url=http://zithromaxbestprice.icu/#]zithromax cost canada[/url] can you buy zithromax over the counter