Blog

Forplantning af ferskentræer: En måde at sikre en rigelig høst på

Ferskentræer er nemme at formere fra frø. Plant ferskengraven i veldrænet jord og hold den fugtig. Frøet vil spire, og et nyt ferskentræ vil vokse. To personer klædt i sort står over for hinanden på scenen ved åbningskoncerten til Interferenzen, den årlige festival for ny musik i Zürich. Den ene spiller cello, den anden bevæger bare hovedet og peger med fingeren mod forskellige dele af kroppen. Hun hvisker en stemme i hendes øre, der lyder som en irriterende lyd. Det kommer fra beskueren ved siden af, hvis ansigt ikke kan ses. Dette skaber en dialog mellem de to kvinder, der hver især stiller sine spørgsmål. Maleren rejser sig for at få et glas vand.

Gård, have og gårdhave: det perfekte sted at slappe af og nyde naturen.

Gård, have og gårdhave er en fantastisk måde at komme i kontakt med naturen på, nyde frisk luft og solskin og slappe af i roen i din egen baghave. En velholdt gård, have og terrasse kan være en smuk tilføjelse til ethvert hjem, og er en god måde at tilbringe tid med familie og venner. Uanset om du er nybegynder i havearbejde eller en erfaren grøn tommelfinger, er der masser af måder at gøre din gård, have og terrasse mere behagelig på. Her er et par tips til at komme i gang:
1. Vælg de rigtige planter. Når du planlægger din have, skal du vælge planter, der er kompatible med dit klima og jordtype. Sørg for at undersøge behovene for hver plante, herunder vandingskrav og sollys. 2. Vand dine planter. Sørg for, at dine planter er godt hydreret.

Er ferskentræ selvbestøvende? Svaret kan overraske dig.

Ja, ferskentræ er selvbestøvende. Det betyder, at blomsterne på træet er i stand til at bestøve sig selv, og behøver ikke hjælp fra et andet træ. Dette er gode nyheder for ferskenavlere, da det betyder, at de kun har brug for et træ til at producere frugt. Ferskentræer og bestøvere Hvis du har et ferskentræ og gerne vil øge mængden af frugt, det producerer, så skal du bruge en bestøver . Bestøvere er en anden slags træ, der producerer frugt, der ligner ferskner. De kan være en anden slags ferskentræ, eller de kan være en helt anden slags frugttræ, som et æbletræ. Hvis du ikke har et andet træ af samme type i din frugthave, skal du hente en tredjepart til at hjælpe med bestøvningen.

Link til artiklen

Læs mere her

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *