Blog

Sådan holder du et godt babyshower

Sådan holder du et godt babyshower

Det er en fantastisk ting at blive forældre, og det kræver selvfølgelig en fest, for at fejre, at der er en lille ny på vej. Men hvordan arrangerer man bedst et babyshower, som bliver uforglemmeligt? Det kommer vi ind på i dette indlæg.

Inviter de tætteste veninder

Et babyshower er for moren og hendes veninder. Derfor er det vigtigt, at man ikke inviterer en masse tilfældige. Til et babyshower skal det gerne kun være de nærmeste veninder som inviteres. Det kan gøres på mange måder, når man gerne vil invitere dem, men vi anbefaler, at man bruger et babyshower kort. Altså en invitation der sendes ud med posten, som er lavet på et kort, som indikerer, at det er et babyshower man skal til. Ved at gøre dette, så gør man oplevelsen unik fra start.

Bestil noget flot pynt

Til et babyshower hører flot pynt til. Pynten skal gerne være målrettet det køn, som barnet er. Hvis man ikke ved hvilket køn barnet har, så kan man få kønsneutralt pynt. Vi anbefaler dog, at man køber blåt pynt, hvis det er til en dreng, og at man køber lyserødt pynt, hvis det er til en pige.

Husk blomster

Det er altid god skik at tage blomster med, hvis det er en kvinde festen arrangeres for eller af. Derfor anbefaler vi, at man tager en flot buket blomster med til festen, det kan være som værtindegave, eller blot som gave til moren, hvis man køber noget der er til barnets fordel som den rigtige gave.

Find den rette location

Et babyshower kan blive ekstra unikt, hvis man holder det et sted man ikke opholder sig normalt. Det kan være, at man kender et lækkert sted, som man kan leje, og så holde festen der. Det vigtigste er blot, at man må gøre brug af alt den flotte pynt, som man har købt til begivenheden. Derfor skal man også gerne have adgang nogle timer inden gæsterne kommer, så man er sikker på at alt er som det skal være, når de begynder at troppe op til festen.

One thought on “Sådan holder du et godt babyshower

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *