Blog

Brug for synlighed på nettet?

Mangler din virksomhed, blog eller webshop synlighed, nye kunder og større bevågenhed? Da kan en ny hjemmeside eller en opdatering af den eksisterende være lige præcis det, du har brug for.

Selv om din hjemmeside umiddelbart er både flot og lækker at se på – og fyldt med spændende og relevant indhold, kan den godt hænge lidt i bremsen, når det kommer til synlighed på internettet, brugervenlighed og hastighed. 

Få bedre ranking på fx Google

Goggle og de andre søgemaskiner er desværre totalt ligeglade med, hvor flot din side er, hvor megen tid du har brugt på den og udvælgelsen af billeder. Søgemaskinerne går efter ord, vendinger og ordsammensætninger.

Vil du have den bedst tænkelige placering eller ranking hos fx Google, skal din hjemmeside derfor være SEO-optimeret. SEO står for Search Engine Optimization og betyder, at ordvalg og søgeord er lagt sådan an, at Google ”tænker”: Her er der megen interessant og brugbar information at finde for mine kunder, den side sender jeg opad på listen.

Derudover er brugervenlighed og navnlig et mobilvenligt design vigtigt, når en side skal gøres så lækker og tiltalende som muligt set med en søgemaskines øjne.

Professionel hjælp for optimal synlighed

Heldigvis behøver du ikke selv at kende til hverken design eller SEO. I Danmark har vi masser af webbureauer, der tilbyder hjælp til opgradering og redesign af hjemmesider og webshops, et af dem er Webbureau.dk . Her får du bl.a. en gratis SEO-analyse inden opstart, så du kan se, hvordan din side eller shop kan optimeres tekstmæssigt og ud fra design og branding for en bedre placering.

Dine kunder findes online

I dag foregår størstedelen af al handel, kommunikation og markedsføring online. Derfor er det mere end nogensinde vigtigt, at din virksomhed har et solidt brand på de mange forskellige online-platforme.

Navnlig på de sociale medier er der masser af potentielle kunder at hente, hvis blot de kan finde dig og din virksomhed.

Derfor er det vigtigt at tænke brugen af sociale medier ind i din markedsføringsstrategi, hvis du vil udnytte de indflydelsesrige sociale platforme og deres enorme potentiale til din fordel.

Find dit webbureau

Mangler du et professionelt webbureau til at hjælpe dig med en innovativ og effektiv hjemmeside, som kan give dig masser af nye kunder, da kan du nemt og hurtigt sammenligne priser og ydelser fra langt over hundrede bureauer på siden webbureauer.dk  – og finde det bureau, der passer til dig.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *