Blog

Sådan finder du et nyt hjem til din kanin

Der er ofte kaniner til salg på de sociale medier fordi folk ikke vil have dem mere. Ofte anskaffer de danske familier sig en kanin fordi børnene ønsker sig en. Interessen falder ofte, så det ender med at være forældrene der skal passe den. Hvis du ikke kan opfylde kaninens basale behov, så skal du heller ikke have den i din varetægt. Det er forskelligt hvordan folk kommer af med deres kaniner. Nogen giver den til en de kender, imens andre sætter den til salg på internettet. I dag er internettet den nemmeste måde at komme i kontakt med folk på. Lav en god annonce på din kanin, så du kan finde et nyt hjem til den.

Skriv en god annonce

Der findes flere sider, der udelukkende handler om, at du kan lægge en annonce op på dit kæledyr. Det er vigtigt at du har et godt billede af kaninen og får lavet en god beskrivelse af den. Beskrivelsen skal bl.a. omfatte dyrets alder, hvor du har den fra, om den er kælen, om den er vaccineret, neutraliseret og lignende oplysninger. Det er meget forskelligt om folk vil have noget for deres kanin. Nogen forærer den væk gratis, imens andre tager et par hundred kr. for den. Du skal gerne notere i opslaget om der medfølger udstyr således, at den nye ejer ikke er nødsaget til at gå ud og købe alt fra nyt.

Få inspiration fra andre

modsvar.dk kan du få inspiration til hvordan andre f.eks. har skrevet deres annoncer. Det er altid godt at søge lidt inspiration hvis du ikke helt ved hvordan du kommer i gang eller hvordan du skriver en spændende tekst. Teksten er med til at folk bliver interesseret og henvender sig til dig. Der er mange kaniner til salg på internettet, så tjek nogle af annoncerne ud, inden du færdiggør din egen. Her kan du også se hvor mange informationer andre kaninejere har med i deres opslag. Skriv en god og fangende tekst, så du er sikker på, at nogen vil kontakte dig.

Aflever kaninen hos et internat

Hvis du ikke har held med at få kaninen solgt online, så er det muligt at spørge et internat om de har mulighed for at tage imod den. Kaninen er i trygge rammer hos internettet og de vil ligeledes gøre alt for, at den hurtigt får et hjem. Internaterne laver annoncer på kaninerne og gør alt for, at folk kommer og ser på dem. Det er meget forskelligt hvor hurtigt kaninerne får hjem, men i mellemtiden er de i gode hænder hos personale, der ved, hvad en kanins behov er.

Følg din mavefornemmelse

Det er vigtigt at du har en god mavefornemmelse med det valg du træffer på kaninens vegne. Hvis der kommer nogle søde mennesker og ser på den, så kan du sagtens lade dem tage kaninen med hjem, hvis du har et godt indtryk af dem. En kanin er et levende væsen der fortjener det bedste, og derfor skal du også være helt sikker på at finde det rette hjem til den.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *