Bliv politisk klogere

Var samfundsfag ikke dit yndlingsfag i skolen? Rammer det dig nu hvor du er blevet ældre og dermed skal til at finde din egen mening og holdning i samfundet? Et punkt hvor de fleste bliver nødt til at læse lidt op på politik er når et valg lander i landet, det gælder om det så er et kommunalvalg eller et folketingsvalg. Nu kan du blive en smule klogere på politikken og især på de mennesker vis yndlingsfag var samfundsfag tilbage i skolen, nemlig alle kandidaterne som drømmer om at forbedre og ændre samfundet og landet gennem deres mærkesager. 

Folketingskandidater

Det er vigtigt at kende til kandidaterne i folketingsvalget, så du ved hvem du kan stemme på for at have indflydelse og for at den valgte person har samme holdninger som dig. På folketingskandidater.dk kan du læse om alle de forskellige kandidater og blive klogere på hvem de er, hvad de står for og samtidig blive klogere på dig selv. Hvem er du egentlig mest enig med, hvem deler du flest holdninger med? Hvilket er de væsentlige spørgsmål som vi skal have svar på inden et valg og inden vi skal aflægge vores stemme. 

En lille blog

Hvis du allerede ved en smule om de politiske partier, hvad de står for og hvilke mærkesager de har. Så ved du højt sandsynligt også hvilke parti du deler flest holdninger med. Derfor mangler du måske blot at blive klogere på hvilke kandidater som er i det parti, så du bliver endnu tættere på hvem du vil stemme på. Hos folketingskandidater, blog, finder du en blog over alle de forskellige partier vi har i Danmark, samtidig kan du læse om hvilke kandidater som er i de forskellige partier. Denne hjemmeside kan bruges til at få viden til valget, men også til at få viden om politik generelt, da du får billedet af hvem der står for hvad og de mærkesager partierne har.

 

admin

4 thoughts on “Bliv politisk klogere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *