Hvordan finder jeg det rette billån? 

Hvordan finder jeg det rette billån? 

Er man på udkig efter en hel ny bil eller ønsker man at få skiftet den gamle ud med en ny, men har næppe pengene til det? Så kan et billån være en god beslutning for dig. Når man skal have et billån er der som standard 2 valgmuligheder ; om det skal være med eller uden sikkerhed i bilen. Forskellen på de to er at långiveren kan tilbyde billån med sikkerhed i bilen, hvor der så tinglyses pant i bilen, det vil sige långiveren har eje i faretøjet. Det vil faktisk sige, at hvis man som låntager ikke følger betalingsforpligtelserne, der er ved billånet kan lånudbyderen tage bilen tilbage og tilbagsælge den til første sælger bilen for derved at kunne indfri det billån du har underskrevet. Det kan være en fordel, hvis du ved at en kan indfrie dine betalingsbetingelser over løbetiden, da det her tit kan være billigere for låneren at påtage dette billån. Da renten over løbetiden oftest er mere lukrativt. 

Afgørende elementer at være opmærksom på, hvis du starter et Mc lån 

De 2 afgørende faktorer man bør se på, når man skal underskrive et bådlån er lånebeløbet og løbeperioden. Lånebeløbet er det beløb i DKK du låner af giveren for at kunne købe båden. Løbetiden er den tid, som lånet skal afdrages over. Lånebeløbet er faktisk den mængde penge man bør bruge til erhvervelsen af båden. Så det er noget en selv kan reguleres på alt efter af hvilken båd du ender med at købe. afdragsperioden kan ligeledes justeres alt efter hvor mange penge du har råd til at afbetale MC lånet på årsabasis. billånet kan faktisk blive dyrere ved at du har en længere betalingsperiode.  

Hvordan skal I starte mit billån? 

Når man bør afgøre hvordan du skal tage sit MC lån er det essentielt at se på den enkelte rente på det MC lån man vil have. for eksempel, hvis du går og skal have en ny billån er det rart at vide om man har råd til at starte det billån. En hurtig måde at holde overblik er at tage en dialog med sin bank for at høre hvordan din finansielle situation ser ud og hvad du har penge til. Her kan en naturligvis justere det en anelse afhængig efter om du finder sin drømme motorcykel og så kan man hæve det en my. Det er naturligvis at vælge noget, som man kan afbetale på længere sigt. Hvis man bør vælge hvordan ens bådlån skal se ud er det skønt at vide hvor mange likvider du har i dit månedlige budget til at afbetale på det pågældende billån.  

Ny eller gammel båd 

Det er smart at man har med i beregningen den automatiske værdi nedsættelse som motorcyklen får over perioden. Og om du kan komme ud af et for stort MC lån, for hvis bilen har fået så stor en værdinedsættelse, så man ej kan figøre sig af MC lånet ved at sælge den. Sidder man og betaler for ingenting og det er naturligvis det du helst vil undgå. Derfor er det vigtigt, at man ved at det er denne båd man vil have over en lang tid. Ved en ny motorcyklen får de den største værdiforringelse, hvis bilen forlader sælgeren. Derfra falder bilen ikke så kraftigt i vurdering. Hvis man kigger på en ældre motorcykel, som er anvendet eller andet er det afgørende at du for tjekket statussen af motorcyklen.  

Så hvis du vælger at afbetale billånet over 10 år, men du sælger bil efter 5 år, så afbetaler du muligvis på en båd du ej længere har, det ej er hensigtsmæssigt.  

Hvis du for eksempel skal købe en bil og derfor har behov for et billån, så er der nogle kriterier for at man kan optage et billån.  Du skal være fyldt 21 år gammel, man bør have en årlig indtjening på 180.000 DKK  

Som lånoptager er der to muligheder i forhold til om det skal være med eller uden førbetaling, altså, at du betaler en mængde af det samlede beløb fra køb af. De fleste långivere kræver i dag, at du lægger ti-tyve % af det hele beløb af med det samme ved køb af en ny bil.  
 
Det kan være meget klogt at skaffe tilbud fra flere forskellige långivere før du påtager et valg om hvor man skal starte ens bådlån henne, da der som oftest er en forskel. 

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *