Invitér dine venner til en uforglemmelig aften

Trænger du også til en rigtig hyggelig aften i gode venners selskab? Dagene går så hurtig forbi, og vi har hele tiden 1000 ting der skal ordnes. Efter en lang uge med hverdagens strabadser, kan det være afstressende, at få lov til at byde dine venner indenfor til et velorkestreret middagsselskab.

Hiv en dag ud af kalenderen, og begynd allerede nu at planlægge en uforglemmelig aften, hvor I kan samles og lade en lækker menu være aftenens centrum.

Tips til underholdning efter maden

Maden er en god måde at ryste et selskab sammen på, men vil du peppe aftenen endnu mere op, kan du prøve at udvælge et par sjove selskabslege. Efter en god omgang mad, kan man godt få lyst til, at sætte sig i sofaen og falde hen. Men lad ikke selskabet dø hen. Få folk op af stolene, og prøv f.eks. en god omgang gæt og grimasser, eller tegn og gæt. Inden længe vil selskabet igen live op, og konkurrencegenerne bliver aktiveret.

Sammen kan I nyde masser af grin og de skæve samtaler, der opstår undervejs. Det vil blive en aften folk sent vil glemme.

Kniber det med økonomien?

Får du ondt i maven, når du tænker på, hvor dyrt det bliver at skulle være vært for et helt selskab? Maden alene, kan hurtigt blive en dyr omgang. Ligegyldigt om du selv vil stå bag kødgryderne, eller om du bestiller mad udefra, så vil det blive den store tegnebog, der skal op af lommen.

Det kan også være, at du synes, der trænger til et par nye lysestager, så huset kan blive shinet op, eller måske der mangler en siddeplads eller to.

Står du og mangler lidt ekstra penge, for at aftensmaden ikke skal være havregryn resten af måneden, så fortvivl ej, du kan låne penge her.

Det er nemt og hurtigt at ansøge, og i langt de fleste tilfælde, kan du få pengene udbetalt den samme dag. Inden du ser dig om, er du i fuld gang med at lave indbydelser og udtænke pynt.

Lad din eminente kogekunst komme til sin ret

Du har tænkt på det hele, og alt skal være perfekt til din fest. Der er lavet pynt, bordet står dækket og der er købt råvarer ind til den lækre menu, du har valgt. Det bliver helt traditionelt med suppe, steg og is, men selvfølgelig i en ny og moderne fortolkning. Spicy thaisuppe, kalvemørbrad med tilbehør og lækker hjemmelavet cremet ingefær-is. Du kan næsten ikke vente til gæsterne kommer.

Men har du husket den sidste lille detalje? Maden skal selvfølgelig også serveres på en raffineret og indbydende måde. Dette kræver at porcelænet er i top. Ikke noget med skårede tallerkener, eller glas der er blevet mælkehvide efter alt for mange gange i opvaskemaskinen.

Gå efter kvalitet, når du udvælger det helt rette porcelæn. Kalven fortjener en stor flot hvid tallerken fra Pillivuyt, og suppen skal selvfølgelig serveres i Pillivuyt skåle.

Med en lækker ny porcelænsserie, er du sikker på at aftenen bliver helt perfekt.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *