Vi genkender behovet for et nyt display 

Vi genkender behovet for et nyt display 

De fleste folk med en telefon kender til problemet ved have en ødelagt skærm. Denne situation kan meget nemt hænde i løbet af din hverdagsrutiner. Som de fleste ved så er smartphone meget følsomme, hvor selv ubetydelige hak kan skabe kæmp skade på skærmen og derved gøre jeres mobil ubrugelig. Du kender muligvis til episoden hvor en ven har lånt din telefon og  tilfældigvis kommer til at tabe den. Den klassiske skade på de nuværende iPhones er påført deres skærme, idet de er meget følsomme for stød. Det mest naturlig beslutning vil dermed være at investere den bedste skærmbeskyttelse på markedet. Med det store mængde skader på mange modeller mobiler på det internationale marked, har en stor del organisationer besluttet sig for at desgne beskyttelse, så kunder kan tabe deres smartphone uden nødvendigvis at skulle anskaffe sig en helt ny skærm. Selv ved brug af skærmbeskyttelse er der ikke nogen sikkerhed for at jeres telefon ikke går i stykker hvis du taber den.  

SmartGlass er den mest beskyttende skærmbeskyttelse på nationale marked.  

Her hos NORTAGG har vi stor erfaring inden for den bedste skærmbeskyttelse og gør derved en ekstra indsats for at skulle levere den ultimative beskyttelse til mobilbrugerne. NORTAGG har gennem en lang proces konstrueret SmartGlass, som minder om ordinært beskyttelse på de fleste områder. Traditionelt skærmbeskyttelse er designet med skrøbeligt materiale og kan derfor ved leethed blive ødelagt ved små slag. Hvis man investerer i SmartGlass er I sikker på at få den bedste skærmbeskyttelse, da beskyttelsen ikke kun er konstrueret af glas, men er designet med plastik i form af TPU, som giver beskyttelsen stabilitet som derved sikre skærmbeskyttelsen stødabsorberende, så skærmen kan modtage mange slag inden man vil se skader på jeres skærmbeskyttelse.  

Designet til den enkelte model 

Den bedste skærmbeskyttelse, burde naturligvis beskytte hele skærmen, så du ikke har udsatte elementer på jeres skærm. Her er SmartGlass specielt lavet til den enkelte model, så du kan opleve en ultimativ pasform mellem skærmbeskyttelsen og mobilen. Dette sikrer jeres i mod at din skæmbeskyttelse ikke blot dækker lidt af din skærm eller er for stor.  

SmartGlass jeres kammerat skærmbeskyttelsens verden.  

Hvis du skal investere i den bedste beskyttelse af skærm er det vigtigt at tænke på monteringen, da det skal være behageligt for dig at placere selve SmartGlass på din mobil, da I sikkert har oplevet at der ved placering af skærmbeskyttelse kan skabes sig luftbobler mellem skærmbeskyttelse og mobil, hvis I anskaffer SmartGlass undgår du denne udfordring, idet du får et monteringsværktøj, som hjælper dig med at udligne de problematiske pletter.  

SmartGlass kommer med et monteringsapperat, som hjælper en med at placere jeres skærmbeskyttelse bedst, så du slipper for at den ikke beskytter hele skærmen eller sidder skævt på telefonen og dermed ikke dækker hele skærmen. NORTAGG mener at den bedste skærmbeskyttelse skal være nem for montøren at placere, hvorfor vi er særdeles glade for dette redskab til montering.  

 

admin

4 thoughts on “Vi genkender behovet for et nyt display 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *