3 kæmpe fordele ved et nyt tag

Er dit tag ved at have nået sin forventede levealder eller har dit tag nogle skader, som er dyre (eller umulige) at reparere? Så er et nyt tag den eneste løsning.

Et nyt tag er selvfølgelig ikke gratis, faktisk er det en af de helt store udgifter, når man er husejer. I langt de fleste tilfælde er det dog en nødvendighed, som du ikke kan undgå. Taget beskytter nemlig resten af huset, så hvis du beholder et gammelt, nedslidt og ødelagt tag, vil det forårsage skader på resten af dit hus, som generelt er meget dyre at rette op på.

Heldigvis får du også en del for den investering, der er et nyt tag. Der er nemlig mange store fordele ved et nyt tag, som du kan nyde godt af i mange år fremover. Vi har her samlet 3 af de helt store fordele, som du kan høste ved at få skiftet taget ud med et nyt.

Øget husværdi

Netop fordi et nyt tag er en stor investering, vil det også føre til en øget husværdi. Den vil nemlig stige med helt op til udgiftens størrelse. Huset vil også blive mere interessant over for potentielle købere, da de så ikke selv skal tænke på at skifte taget ud i mange år. Det kan i sidste ende gøre, at du ender med flere interessenter og i sidste ende en højere salgspris – alt sammen bare på grund af et nyt tag.

Lavere varmeregning

Et nyt tag er ikke bare et nyt tag. Der følger også efterisolering af taget med i pakken – og det betyder, at taget vil være mere tæt og bedre isoleret. Det fører til lavere varmeudgifter, som kan mærkes allerede fra dag ét. Varmen holdes nemlig så inde i boligen, så du ikke længere ”fyrer for spurvene”. Det kan mærkes rent økonomisk måned efter måned i mange år, så taget langsomt tjener sig ind igen.

Nye muligheder

Når taget alligevel skal skiftes ud, åbner det op for nye muligheder, som ellers havde været en dyr fornøjelse at få lavet i sig selv, da taget alligevel skulle bygges om. Det kan f.eks. være et solcelletag, hvis du f.eks. gerne vil have grøn energi derhjemme. Det kan også være ovenlysvinduer eller en karnap eller lignende. Det er derfor altid en god idé at undersøge dine muligheder, inden du får lagt et nyt tag, så du får mest muligt ud af pengene, du alligevel skal bruge.

Er du blevet overbevist om at det er på tide at investere i et nyt tag? Vi anbefaler at du tager en snak med Jysk Tagkompagni, som har afdelinger i både på Sjælland og i Jylland. De kan altså hjælpe dig uanset om du har brug for et nyt tag i Ballerup eller i Vejle.

 

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *