3 tips til dig der starter virksomhed som studerende

Har du fået lyst til at starte virksomhed som studerende, er det bare med at drøne derudaf. Det kan jo være, at du ender med at skabe en virksomhed, du selv kan arbejde fuld tid i, når du er færdig med at studere.

 

Herunder får du tre gode tips, som er værd at tage med dig, i takt med at du opbygger din virksomhed, mens du går i skole.

Bo hjemme så længe som muligt

Først og fremmest kan det være en god idé at blive boende hjemme så længe som muligt, hvis du har mulighed for det. For det kan spare dig for en del penge, da du i så fald ikke har husleje eller andre forpligtelser, som du skal betale for hver måned.

 

Du kan stadig få dig et studiejob ved siden af, hvis du har brug for at tjene penge til at skyde ind i din virksomhed. Alternativt kan du undersøge muligheden for at få en investering eller lignende, hvis du mangler penge. Men husk nu at du også skal lære om pi tegn og alt det andet i skolen.

Husk at passe på dig selv

Det er også vigtigt at huske dig på, at du skal tage dig af dig selv. Hvis du både har et studie, en virksomhed, måske et studiejob, en sportsgren og et socialt liv, der skal passes, er det klart, at du hurtigt får meget at se til hver eneste uge.

 

Selvom du føler, at du måske kan klare alle de ting nu, vil der uden tvivl komme perioder, hvor du ikke kan køre i samme gear. Derfor er det vigtigt at lytte til dig selv og din krop, hvis du gerne vil holde dig på benene.

Spørg hvis du har brug for en hjælpende hånd

Har du problemer eller udfordringer undervejs med opbygningen af din virksomhed, kan det være en god ide ikke at være bange for at spørge om hjælp. Der er mange, der står klar til at hjælpe dig, og som kan svare på dine spørgsmål.

 

Du kan evt. melde dig til netværk i dit lokalområde for andre selvstændige, eller du kan spørge dit lokale erhvervscenter, som sikkert også kan hjælpe dig med en masse rådgivning og gode råd. Som selvstændig må du ikke være bange for at spørge om hjælp, da du på den måde kommer meget hurtigere videre i processen.

admin

One thought on “3 tips til dig der starter virksomhed som studerende

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *