Ferien i spanien

Det var lige blevet sommerferie og mig og min veninder vi skulle ud og rejse Vi havde valgt at tage til Spanien og det skulle blive en rigtig hyggelig tur som Vi har planlagt i lang tid. Vi har alle lige færdiggjort gymnasiet og har nu holdt et sabbatår hvor vi har arbejdet og sparet op til den rejse vi skulle på. Så vi glædet os rigtig meget og så meget frem til den her rejse. Så det ender med at vi tager af sted til Spanien og det hele går rigtig godt. Vi skulle være dernede i 3 uger og vi havde både pool og stranden tæt på vi spiser rigtig god mad hver dag. Altså det hele går jo helt perfekt, men en af de sidste dage på rejsen er vi i byen og tænker at vi skal fejre så godt som muligt nu hvor vi snart skal til at hjem og forlade det her paradis. Så vi fester vildt igennem, som man kan forestille sig. Men det ender dog ikke så godt, da jeg kan se at min telefon går i stykker. Jeg har tabt den imens jeg dansede i mine løse bukser, hvilket sætter en lidt dårlig stemning på aftenen for mig. Vi ender med at komme tilbage til Danmark og jeg finder ud af hvem der kan lave iPhonen til en god pris og god kvalitet. Jeg bliver anbefalet at besøge fixphone.dk og Jeg er langt fra skuffet. Jeg ved i hvert fald hvem jeg skal tage hen til hvis jeg nu får ødelagt min telefon igen. Det samme siger jeg også til andre jeg ser for ødelagt deres telefon, fordi de gør det som ingen andre. Desuden er det svært ikke at blive venner med dem derinde når de er så venlige hele tiden.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *