Finansiering af en hårtransplantation

Har overvejet at få en hårtransplantation, så ved du sikkert, at det ikke er helt billigt. Selve prisen kan være svær at forudsige, da den afhænger af utrolig mange forskellige ting. Prisen varierer bl.a. efter hvilken metode der benyttes og om indgrebet foretages i Danmark eller i udlandet.

Metoden

En hårtransplantation kan laves på to forskellige metoder. Det en via FUE- eller STRIP metoden. FUE giver normalt det bedste resultat, og fungere ved at man fjerner enkelte hårsække en efter en. Denne metode er dog også den dyreste, og ligger i et prisniveau på 50.000 kr. og op alt efter arbejdets omfang

STRIP metoden fungerer ved at man fjerner en hel hudstrimmel med hår fra nakken, hvilket resulterer i et år. Til gengæld er metoden billigere og starter fra 20.000 kr.

Det er klart, at hvis man har et stort område som skal behandles, så vil prisen blive dyrere. Der er mange mennesker involveret i en hårtransplantation, og timeprisen er ikke altid lav i Danmark, derfor søger nogle mod udlandet for at få en lavere pris, da timelønnen f.eks. er lavere i Tyrkiet. Man skal dog være opmærksom på, at ikke alle plastikkirurger i udlandet er lige så dygtige som de danske, derfor skal man gøre sig forarbejde grundigt hvis man vælger denne løsning. For mere information om hårtransplantationer, så læs her.

Lån til en hårtransplantation

Hvis du ikke har mulighed for eller lyst til at betale for din hårtransplantation kontant, så findes der forskellige muligheder for at finansiere et plastikkirurgisk indgreb.

Klinikken

Mange klinikker formidler også lån, da de selvfølgelig er interesseret i at hjælpe deres potentielle kunder med at få finansieret deres operationer på fornuftige vilkår. Her kan klinikken normalt guide en i gennem hele processen fra start til slut.

Banklån

Nogle banker er også interesseret i at finansiere en operation på rimelige vilkår, hvis du har en fornuftig økonomi, og en stabil indtægt.

Online lån

En sidste mulighed er at låne pengene online, hvor der er mange udbydere. I dag findes der mange tjenester der sammenligner lån online, vi anbefaler bl.a. denne tjeneste til formålet. Det tager ikke mange minutter at få et overblik over låneudbyderne, og via filtre kan man finde frem til de udbydere som kan være aktuelle for dig. Indenfor få minutter får man typisk svar på sin ansøgning, og pengene kan hurtigt være på din konto.

Fælles for de online låneudbydere er, at de ikke stiller spørgsmål til hvad pengene skal bruges til, men bare laver en hurtig kreditvurdering af dig. Nogle ønsker at være diskrete omkring plastikoperationer, og det kan du være med et lån online.

Lige meget hvor du vælger at ansøge om et lån, så husk altid at læse vilkårene for dit lånetilbud godt igennem. Vilkårene varierer fra sted til sted. Er du i tvivl om hvad du skal kigge efter så er ÅOP den vigtigste faktor, og viser de årlige omkostninger i procent.

admin

One thought on “Finansiering af en hårtransplantation

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *