Flere grunde til du skal have en hundeseng

Få en hundeseng til hunden

Der findes mange grunde til at sørge for din hund har en ordentlig hundeseng. Mange tænker ikke over det men for os mennesker er det afgørende at sove godt og ikke mindst trygt. Det samme gør sig gældende for din hund. Udover at give din hund sund næring og sund hundemad er det vigtig at hunden bliver stimuleret og ikke mindst får sin gode nattesøvn. 

Hundesengen er en kæmpe tryghed for hunden

Når hunden har sin faste hundeseng eller måske flere hundesenge giver det hunden en kæmpe tryghed. Hunden finder ofte tryghed i sin hundeseng, da hundesengen tit bliver hundens trygge hule. 

Det kan også være når hunden er alene hjemme at den er tryg i sin hundeseng og finder ro i sin lille hule. Tit og ofte ser du også at hunden har noget legetøj eller måske et tøjdyr med i sin hundeseng fordi den passer på sine ting. 

En hundeseng er en timeout for hunden

Når hunden har en hundeseng og søger ind i sin hundeseng kan det tit være et signal om at hunden trænger til noget ro. Det er vigtigt at respekte dette for hunden kan også sagtens stresse. Får man f.eks mange gæster kan hunden godt får behov for at lægge sig væk og ind og putte i sin seng. Det er absolut ikke noget dårligt signal, tværtimod skal man bare lade hunden være lidt i fred så den får noget fred og kan slappe af. 

Du kan få hundesenge i mange kvaliteter

Den dyreste hundeseng er ikke nødvendigvis den bedste. Selvfølgelig er holdbarheden nok længere men det vigtige er at din hund finder sig godt tilpas. Du kan læse meget mere om den bedste hundeseng her på dette site gladforhund.dk som beskriver en masse om at være en familie med hunde. 

 

 

 

admin

65 thoughts on “Flere grunde til du skal have en hundeseng

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *