3 genveje til en slankere krop

Vil du gerne i gang med at få en slankere krop, og har du lyst til at kaste dig ud i den livsstilsændring det er at tabe sig, er det bare med at komme i gang. Her har vi samlet et par gode og simple tips til, hvordan du kan komme i gang med at tabe dig, hvis du har mod på det. Det er ikke nødvendigvis svært, men det kræver hårdt arbejde og dedikation at komme i gang med det.

Køb de bedste persienner i træ her til din bolig.

Dyrk motion

For det første er det jo en god idé at komme i gang med at dyrke en masse motion. Der er mange mennesker, der ikke engang kommer op på at gå 1000 skridt om dagen, og det er en skam, da det næsten automatisk sætter flere kilo på sidebenene. Så du skal i gang med at bevæge dig, gerne dagligt, og gerne op imod en times intensiv træning om dagen. Så er det helt op til dig, hvilken form for træning eller motion du vil kaste dig over. Find noget du synes er sjovt at lave.

Tæl dine kalorier

Så kan det også være en god idé at komme i gang med at tælle dine kalorier. På den måde kan du være sikker på, at du kun får det antal kalorier om dagen, som du har brug for, når du gerne vil tabe dig. Et godt sted at starte kan være et sted mellem 1200 og 1600 kalorier om dagen. Kan du holde dig inden for disse tal, vil du hurtigt komme i gang med at tabe dig. Der er mange gode apps, der kan hjælpe dig med at tælle kalorier, hvis du gerne vil have en nem måde at gøre det på.

Undgå de tomme kalorier

Sidst, men ikke mindst, kan det også være godt at undgå alle de tomme kalorier. Når du skal have kalorier, skal det gerne være i form af rigtig mad. Ikke tomme kalorier i form af snacks, chips, slik, sodavand, øl, vin og så videre. Brug dine kalorier på at få rigtig mad ved dine tre måltider, eller hvor mange måltider du nu vælger at dele det ud over. Drik vand når du skal have væske, og lad alle de andre ting stå med kalorier i. Din krop har også meget bedre af at få vand end fx sodavand, kaffe og energidrik.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *