3 tips til at spare penge når du skal klippes

Bruger du mange penge på at gå til frisøren, og vil du gerne skære lidt ned på det område, har vi her fundet et par tips til, hvordan du kan komme i gang med at spare penge, hver gang du skal klippes.

Find heldragter med og uden fødder her.

Find en billigere frisør

Det første tip er at kigge dig om efter en billigere frisør. Der er jo mange frisører i hver eneste by i landet, og de har som regel alle sammen hver deres priser. Derfor kan der altså være mange penge at spare ved at kigge dig om efter en billigere frisør, end den du besøger lige nu. Du kan potentielt set spare flere hundrede kroner pr. besøg ved at vælge en billigere frisør.

Bliv klippet derhjemme

Du kan også vælge den gratis løsning og blive klippet derhjemme i stedet for. Du kan enten lære at klippe dig selv, eller du kan få din partner til at assistere dig. Hvis du ikke har de store krav til din frisure, er det jo bare med at finde dig en effektiv trimmer for et par hundrede kroner, og så kan du jo lade den klare arbejdet for dig. Det er en nem måde at komme i gang med at spare penge på dine udgifter til frisøren, og så skal du ikke engang ud af døren for at blive klippet. Så kan du også nemt blive klippet lige så tit, du vil.

Lad der gå længere tid mellem hvert besøg hos frisøren

Sidst, men ikke mindst, kan du også vælge at besøge frisøren lidt sjældnere, end du gør i dag. Skal du kun til frisøren fire gange om året i stedet for fx seks, er det jo potentiel mange penge, du kan spare på dine udgifter på denne post hvert eneste år. Så kan du leve med en lidt længere frisure i en periode, er der altså penge at spare på lige netop dette område. Du kan også bare vælge at få din frisure klippet lidt kortere, så der går længere tid, før det er på samme længde igen, hvor du plejer at blive klippet.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *