Du får mest for pengene, når du hyre en professionel maler

Hvad en farve kan gøre ved en væg

En af de mest oversete potentialer i danske hjem når det gælder en frisk og moderne indretning, det er den enkelte kontrast malede væg. Og hvad skal det så betyde? Du har måske fulgt med i nogle af de senere års boligprogrammer, eller er en læser af en af de gode boligblade såsom Bo Bedre. I så fald, så vil det nok ringe en klokke, da det netop er et af de kneb som dygtige designere brugere til at differentiere rummene i et hjem. Vi se nærmere på dette i denne lille artikel.

En farve gør hele forskellen

At male en enkelt væg med en kontrastfarve betyder, at man fremfor at male hvidt eller knækket hvidt på alle vægge, vælger at vælge en enkelt central væg ud, eksempelvis i stuen, som man maler med en markant og modig farve. Valget af farve afhænger ens smag og andre farver i interiøret. Men alle farver kan anvendes, da det netop er effekten man efterspørger. Det kan altså næsten ikke blive for vildt. Når man sørger for ikke at male flere vægge, så fremstår denne enkelte som nærmest et kunstværk, som et vægmaleri. Sidstnævnte er en rimelig måde at anskue det på, og derfor bør man også vælge indretningen omkring med omhu. Man har ikke lyst til at sende forvirrede signaler, som fremfor at sætte væggen i et positivt lys, i stedet skaber et æstetisk kaos. Det er i det hele taget godt at holde impulserne nede omkring væggen, da den i sig selv vil være meget markant. Så vælg i stedet en af de hvide vægge til baggrund for en rodet kommode eller typisk daglig afsætningsplads.

Find en professionel maler i Viborg

Når man skal optimere sit hjem på denne måde, så er det essentielt at bruge en professionel maler, da kvaliteten af malerarbejdet afgør, om det lykkes at sende det signal af designmæssigt overskud, som er intentionen. Hvis man selv maler, og resultatet bliver middelmådigt som det må forventes, så vil den farvede væg fremstå mere som et teenage-eksperiment, end en idé som taget ud af et boligmagasin.

Det er blevet meget nemt at finde lokal maler, da der nu findes hjemmesider, såsom https://www.maler-oversigt.dk/maler-viborg/, der tilbyder at indhente tre tilbud fra lokale malerfirmaer. Man skal blot angive sit projekt på hjemmesiden, og så bagefter læse de tilbud der tikker ind, og tage stilling til hvem man foretrækker på den baggrund.

Hjemmet er basen

Ens hjem er der man vender tilbage og finder sin ro og balance. At investere lidt tid og penge i at have smukt hjem, er en af de bedste måder man kan bruge sine penge, især i en corona-tid, hvor man bruger meget tid derhjemme. At få malet en væg er en lille omkostning, men det er en så markant tilføjelse til hjemmet, at det er alle pengene værd. Lad dig inspirere af tendenserne i boligbladene, og find så den farve der går bedst med din smag og dine møbler. Det kan også være at den maler du finder kan give dig noget rådgivning hvad det angår.

admin

One thought on “Du får mest for pengene, når du hyre en professionel maler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *