En pusletaske med god ruminddeling

En pusletaske fra Manostiles, som du finder her www.littlehappy.dk/manostiles-pusletaske, er drømmen for en travl familie. Der kan være alle de ting man skal bruge i hverdagen i den, og så slipper man for bøvlet med at pakke 20 små tasker hver gang man forlader huset. Udover bleer, sutteflaske og vådservietter kan tasken også indeholde de andre ting man gerne vil have med ud, så som pung, telefon og måske en lille makeuptaske. Med en pusletaske er du ihvertfald forberedt på det meste.

Plads til hele familien

Med en toilettaske på tur vil det være mega nemt, at pakke alt det nødvendige, da tasken har tre store rum, så du kan inddele de forskellige ting i pusletasken. På den måde skaber du orden og overskud til dig selv. Udover de indvendige lommer, så har tasken også små sidelommer, så det er nemt, at telefon, cremer, makeup, pung eller nøgler med sig ud. Denne pusletaske har mange fordele, og findes i flere forskellige skønne farver, så det bliver nemt for dig at finde den helt rette pusletaske. Med pusletasken medfølger et smart pusleunderlag, så du kan skifte den lille hvorend det bliver nødvendigt.

  • Overskud til hverdagen: En på forhånd organiseret taske giver dig som forælder mulighed for en mindre stressende morgen f.eks. Tasken har med sine mange rum allerede alt hvad du skal bruge i løbet af en dag med den lille på armen.
  • Stropperne på tasken: Taskens stropper er fremstillet af læder, for at give pusletasken et mere stilet look, så de er både praktiske og en fryd for øjet.
  • Hvad skal du have i pusletasken?: Hvad skal netop din pusletaske indeholde? Det er forskelligt fra person til person, men de mest basale ting er ekstra tøj, bleer, sutter, sutteflaske og andet der passer til den enkelte dag.
  • Den holdbare pusletaske: Denne pusletaske er i sig selv holdbar, grundet den gode kvalitet, men også da bunden er fast, og den derfor kan stå af sig selv. Det bliver nemmere at finde ting i tasken, hvis nu man ikke har begge arme til rådighed.

Manostiles giver stil

Udover at tasken er super praktisk, at have med sig rundt, så er den i den grad også stilet. Man kan nemt komme til at føle sig som en gammel, slidt og træt mor når man traver gennem parken eller centret, men med en smart taske vil ingen overhovedet vide, at det er en pusletaske. Når børnene en dag bliver så store, at tasken ikke længere vil være nødvendig, så har man stadig rig mulighed for at bruge tasken til alt muligt andet. Den er ikke kun smart som pusletaske, men vil også fungere helt fint som picnictaske, arbejdstaske eller andet. Grundet den gode kvalitet kan den også sagtens sælges eller gå i arv, så nye mennesker kan få glæde af den.

admin

2.186 thoughts on “En pusletaske med god ruminddeling