Smykker er enhvers bedsteven

Står du overfor din udkårnes fødselsdag, en anden mærke dag, eller har du blot lyst til at forkæle en du elsker, ja så er smykker altid et rigtig godt valg. De fleste mennesker synes smykker er den perfekte gave, og sætter uendelig stor pris på at dem de holder af, bruger tid på at finde en gave der passer perfekt til netop dem. Hvis vi skal være helt ærlige, ja så er det måske mest kvinder der sætter pris på smykker, men på den anden side, går man aldrig galt i byen med et smult smykke til mændene alligevel. Er det en ring du går og planlægger at købe til en du holder af, ja så kan du med fordel læse med her, og finde ud af hvordan du finder frem til ringstørrelsen til din udkårne, og hvad ringstørrelser egentlig er for noget.

Hvordan finder du den helt rigtige ringstørrelse?

Det kan være svært at finde ud af hvilken størrelse man skal købe en ring i. En ting er at finde en ring, som den man køber til, eller måske en man selv kan lide. Det er ikke altid let at finde noget der passer i din stil, eller måske i din udkårnes stil. Men når du så endelig har fundet ringen, ja så er det nødvendigt at vide hvilken størrelse ringen skal være. En ring må hverken være for stor eller for lille. Ringen skal passe helt perfekt, og derfor er størrelse enormt vigtigt. Dette er især vigtigt således ringen er rar at have på. I Danmark er ringmål opgivet i millimeter. Ringstørrelsen svarer til din fingers omkreds. Dette betyder altså, at hvis din ringefinger er 55 millimeter i omkreds, ja så bruger du ringstørrelsen 55. Der kan i andre lande, være andre måder hvorpå ringstørrelser måles.

Forskellige måder at måle ringstørrelser

Skal du altså finde ud af hvilken ringstørrelse du skal bruge, ja så findes der forskellige måder hvorpå dette kan måles. Du kan eventuelt måle en ring du allerede ejer. Du kan altså finde en gammel ring og en lineal og måle den indvendige diameter på ringen. Du kan også vælge at måle den indvendige omkreds på ringen. Her vil du kunne finde netop den ringstørrelse der passer dig, eller den du søger at købe en ring til. Du kan også vælge at måle udvendig ringen. Dette gør du i stedet ved at finde en tynd snor, og sno den to gange rundt om den finger hvorpå ringen skal sidde. Snoren må hverken være for stram eller for løs. Her skal du så markerer på snoren og dernæst måle den afstand der er tale om, for at kunne finde den præcise størrelse. Du skal blot være opmærksom på, når du måler din finger, at du ikke har hævede fingrer, da dette vil give dig et forkert resultat. En anden måde er, at besøge din lokale smykkeforhandler eller guldsmed, og få målt din eller din udkårnes finger ved hjælp af en fingermåler. Står du tilbage med flere spørgsmål, ja så benyt dig af det ovenstående link, og få mere information om ringstørrelser og hvordan man finder den.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *