Få styr på dine udgifter på en nem og billig måde

Er din konto nogen gange lidt presset sidst på måneden, så kan du få brug for det her!

Hvis du elsker at shoppe på nettet, så er du nok af og til løbet i problemet at kontoen er tom. Det kan være det er sket fordi du skulle betale en masse regninger. Det kan også være lønnen bare var lavere denne måned. Uanset hvad, så kan du, hvis shoppe lysten er der stadig handle. Du kan nemlig legende let flytte din udgifter til andre måneder, hvor der er flere penge til overs. Det betyder at du får mere luft i din økonomi.

Med en smart afbetalings konto lavet til online shopping, kan du stort set lave alle dine køb på den måde. Du kan nemlig bruge denne betalingsmetode i stort set alle shops i dag. Den virker mere eller mindre som et kort eller mobilepay, hvilket betyder at du kan købe alt på den måde. Det er alt fra tøj, sminke, frækt undertøj, smykker, legetøj, elektronik, værktøj, sommerdæk, møbler jeg endda sexlegetøj. Alt kan samles i en betaling på den nye konto, der gør at du slipper for en masse små løn. Det gør det hele billigere og nemmere at overskue.

Hvordan skal du bruge det når du handler på nettet ?

Når du fremover skal købe online, så er det utrolig nemt at vælge den nye konto. Du lægger de vare du ønsker i kurven som du plejer og hopper til kassen. I kassen vælger du nu den nye måde at betale på, frem for kort eller mobilepay. Dermed bliver beløbet ikke trukket på din konto. Det bliver trukket på den nye konto, hvorfra du så kan styre hvor hurtigt du vil betale det retur. Du angiver f.eks. 8 måneder og så deles beløbet op i 8 små dele der så trækkes hver måned. 

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *