God frokostordning i København og andre storbyer

København er en by i udvikling og med fart over feltet. Byens folk lever og arbejder i denne turbulente verden, så hvorfor ikke gøre deres frokost nem og overskuelig? Det er vigtigt for et godt arbejdsmiljø, at man sikrer medarbejdernes sundhed og energinærende pauser. Med en frokostordning i København bliver middagspausen gjort både varieret, sundt og indbydende.

Mad gør glad

Der er ingen tvivl om, at en god madpakke både ser lækker ud, men også smager godt. Med en kedelig rugbrødsmad kan man hurtigt miste lysten både til frokosten og sit glade arbejdshumør. Samtidig er det nok de færreste, som nyder at smøre deres madpakke hver dag.

Hvorfor så ikke, som virksomhed, gå sammen om at sikre sig, at sine medarbejder får fyldt energidepoterne op, men samtidig også gør frokosten til noget, som man glæder sig til? Se her hvordan ryde-gastronomi.dk blandt andet har skabt en frokostordning, der har selve madoplevelsen i centrum for virksomheder i København.

Maden bliver lavet af sæsonvarer og er kvalitetsmad lavet fra bunden. Maden bliver leveret direkte hos virksomheden, og medarbejderne får lov til at nyde en velfortjent pause med et lækkert udvalg af retter.

Fokus på frokosten  

Man bliver fristet til at spørge, hvor vigtig en frokost egentlig er. Svaret er, at den er ekstremt vigtigt. Frokosten er en mulighed for medarbejderne at tømme hovedet og fylde kroppen med den energi, de skal bruge, for at komme igennem resten af arbejdsdagen. Det er altså ikke kun vigtigt at få noget at spise, det er vigtigt at få noget godt at spise.

Hos Ryde Gastronomi laver de ærlig mad, hvor alt er hjemmelavet og sammensat med fokus på, at frokosten skal være noget, man som virksomhed glæder sig til at sætte tænderne i. Samtidig er deres frokostordning i København også præget af deres store passion for mad, som bliver tilberedt af kokke med masser af erfaring.

De lægger vægt på, at frokosten skal være et måltid, der giver masser af næring. Den gode balance, der er i maden, kan kun smitte af på de medarbejdere, der spiser den. Frokostordningen har et stort udvalg af forskellige retter, så selvom man planlægger på at få leveret mad over en længere periode, så når man ikke at blive træt af mulighederne, der bliver serveret.

Fællesskab hen over bordet

Når man i forvejen deler sine arbejdstimer med sine kollegaer, hvorfor så ikke også dele pausen? En fælles frokostordning i København øger kun det sociale liv på arbejdspladsen. Man skaber et fællesskab over det, der bliver serveret. Både ved varme og kolde retter. Frokosten bliver noget, som vi er sammen om.

Ryde Gastronomi har i deres frokostordning stor fokus på de lokale råvarer, samt bæredygtighed og økologi. Derfor kan man med god samvittighed tilmelde sin virksomhed levering af ordningen. Både hvis man er en stor eller mindre virksomhed i København. Det gavner helt bestemt kun en virksomheds overordnede arbejdsmoral, når frokosten bliver gjort til noget, man ser frem til sammen. Som at have et lille fælles arrangement i virksomheden, blot hver eneste dag.

 

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.