Spar pengene på cigaretter og køb en elbil

Ryger du en del cigaretter hver eneste dag, men har du en interesse i at blive smøgerne kvit, kan du med fordel læse med her.

For det kan være, at du ikke har tænkt på, hvor mange penge du egentlig bruger på røg hver eneste måned. Alle de penge vil du kunne bruge på noget meget bedre, hvis du blive den dårlige vane kvit.

Hvor meget plejer du at ryge for?

Til at starte med kan du jo regne lidt på, hvor meget du egentlig vil spare, hvis du stopper med at ryge. Ryger du eksempelvis en pakke cigaretter om dagen til 55 kroner, bliver det jo 1650 kroner om måneden, og næsten 20.000 kroner om året.

For de penge kan du jo med lethed betale for at afdrage på eks. en ny elbil, eller du kan betale for dit kørselsforbrug, når du skal oplade din elbil. Du kan få fri el på din elbil for omkring 700 kroner om måneden, eks. med Easee Home lader, og så har du stadig omkring 1000 kroner tilbage til noget andet.

Du bliver overrasket over hvor mange penge du har

Når du stopper med at ryge, vil du med stor sandsynlighed blive overrasket over, hvor mange penge du egentlig har til rådighed hver eneste måned, og hvor mange penge du har brugt på at ryge gennem dit liv. Har du røget i bare 12 år, er det jo snildt en kvart million kroner, du har brugt på at ryge.

Det er altså penge, du kan bruge på noget meget bedre og meget mere fornuftigt. For slet ikke at underkende, hvor glad din krop og dit helbred vil være for at slippe for at få røg og tjære i sig hver dag.

Brug dine nye penge fornuftigt – eksempelvis på en elbil

En af de ting, du kan bruge dine nye penge på, er bl.a. en elbil. Du kan eksempelvis finde en elbil på afbetaling, hvor du snildt kan bruge dine nyfundne penge på at betale det fulde afdrag hver måned.

Der er naturligvis også mange andre ting, du kan bruge 1500-2000 kroner på om måneden. Du kan evt. også bare vælge at spare dem sammen og købe noget for dem på sigt, hvis du ikke brænder for at købe noget her og nu. Det er ikke sikkert, at du står og mangler en elbil i dette øjeblik.

admin

3 thoughts on “Spar pengene på cigaretter og køb en elbil

  1. itaque eligendi sunt voluptatem optio perspiciatis omnis id numquam hic. odio accusamus reiciendis est officiis assumenda necessitatibus similique veniam. qui ratione et laudantium quae qui totam dolores et ut accusamus necessitatibus officia. numquam enim tempora laudantium aut aperiam iure amet sint corrupti rem eum necessitatibus possimus eum voluptatibus. et et eum a maxime sit omnis porro et quo natus occaecati et minima.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *