Lokaliser dine reklamer

Og hvad betyder det så, tænker du måske! At lokalisere er, at oversætte på en måde, hvor man tager højde for lokale sproglige og kulturelle forhold. Det er altså en oversættelse, der er tilpasset de lokale forhold, og det er derfor ikke bare en direkte oversættelse. Når du skal reklamere i udlandet, så har du brug for at lokalisere, og derfor skal du finde dig et oversættelsesbureau.

Et stort potentiale

Danske virksomheder og web-butikker gør klogt i at rette øjnene mod udlandet, og målrette deres markedsføring på disse større markeder. Det er så nemt at sælge til udlandet via ens tilstedeværelse på internettet, men det kræver noget at få de udenlandske kunders opmærksomhed. Det får du blandt andet med god lokaliseret reklame og en veludviklet SoMe-strategi. For at komme i mål med disse ting er det dog ikke nok at have en god marketing-afdeling, der skal også krydres med arbejdet fra et professionelt oversættelsesbureau. Et bureau har den ekspertviden, der skal til, for at levere reklamer, som de lokale i landet, reagerer på. 

Alle pengene værd

Når man åbner sit marked i bare Europa, så får man som dansk virksomhed et eksplosivt større marked, og det giver en potentiel mangedoblet omsætning. Det kommer naturligvis ikke over natten, men det er det man bør arbejde hen imod. Derfor er det en god investering, at samarbejde med et oversættelsesbureau, der kan sikre den høje kvalitet, og de faste leverancer. Når man først går i gang med at reklamere på et nyt marked, så skal man have et langsigtet perspektiv, da frugterne af ens arbejde først kan høstes flere år senere, og på baggrund af vedholdenhed. Find derfor et oversættelsesbureau med erfaring, som kan gå med på jeres rejse på nye jagtmarker, og give jer den professionelle sparring, som I har brug for.

admin

129 thoughts on “Lokaliser dine reklamer

 1. Hey there! I know this is kinda off topic nevertheless I’d figured
  I’d ask. Would you be interested in trading links or maybe guest writing
  a blog post or vice-versa? My blog discusses a lot of the
  same topics as yours and I feel we could greatly benefit from each other.

  If you’re interested feel free to send me an email. I
  look forward to hearing from you! Awesome blog by the way!
  I saw similar here: najlepszy sklep and also here: dobry sklep

 2. Hey there! Do you know if they make any plugins to help with Search
  Engine Optimization? I’m trying to get my blog to
  rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good
  success. If you know of any please share. Thank you!

  I saw similar blog here: Link Building

 3. Привет всем!
  [b]Купить Диплом Медицина[/b]
  Таким образом, вы можете выбрать любой из этих способов, чтобы пройти проверку на плагиат.https://saksx-diploms-srednee24.com/ Опыт и профессионализм наших сотрудников, а также технические возможности, позволяют нам создавать документы полностью идентичные оригиналу. Если руководство устраивает качество работы, а следовательно, вопросов в квалификации не возникает, то и необходимость такой медицины отпадает. Начало карьеры практически невозможно без диплома, а мы предлагаем Вам купить диплом ВУЗа в Казахстане прямо сейчас и строить карьеру без лишних затруднений.

 4. Wow, marvelous weblog layout!

  How lengthy have you ever been blogging for?
  you made blogging glance easy. The overall look of your web site is magnificent,
  let alone the content material! You can read
  similar here prev next and
  it’s was wrote by Aida00.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *